Hvem er NHR byg?

NHR byg ApS er en virksomhed stiftet af Philip Christgau. Erfaringer fra byggebranchen de sidste 17 år danner ramme for den byggeforretning NHR byg i dag er. Vi har en lille egenproduktion bestående af to tømrere og en projektleder. Opgaverne vi løfter er primært hovedentrepriser, og derfor trækker vi meget på vores brede netværk af samtlige faggrupper inden for byggeriet. På den måde kan vi nemt skalere op og ned, og dermed følge markedskonjunkturerne. Ved at lægge fokus på styringsdelen i byggeriet som vi har gjort, er dette blevet forretningens kernekompetence, og giver dig som bygherre et byggeprojekt hvor tid, pris og kvalitet går op i en højere enhed.

Passionsdrevet byggeri

Tilgangen til vores opgaver er med kærlighed til håndværket. Arbejdet skal være i orden, og det forudsætter den rigtige mængde af tid og den korrekte valg af udførsel. Vi takker høfligt nej til opgaver, hvis tidshorisonten, budgettet eller kvaliteten ikke kan sammenfattes på fornuftig vis.

Hvad laver vi?

Vi bygger, renoverer og vedligeholder den eksisterende ejendomsmasse for privatpersoner, boligforeninger og det danske erhvervsliv. Eftersom virksomhedens faggruppe er tømrerfaget har det et naturligt afsæt i de løbende spjældopgaver. Hovedentrepriser derimod løfter vi typisk med underleverandører og som referencerne viser spænder dette bredt.

Hvem henvender vi os til?

Vi henvender os til dem, som ønsker et gnidningsfrit byggeprojekt med en god dialog, velbeskrevet projekt, engageret projektleder og som er villige til at betale det, et nu engang veludført byggeprojekt koster.

Hvad koster det?

Timepriser er som følger:
Tømrersvend 475 kr. ekskl moms
Tømrerlærling 350 kr. ekskl moms
Projektledelse 700 kr. ekskl moms

Det er svært entydigt at sige noget prismæssigt om de enkelte entrepriser, da alt beror på den enkelte ejendom, byggeriets kompleksitet og de forudsætninger der gør sig gældende der.

Job hos NHR

VI har pt ingen ledige stillinger.
Vi søger dog løbende dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere, der kan deres kram og sætter en ære i at levere et stykke førsteklasseshåndværk til vores kunder. Er det dig så send en uopfordret ansøgning til info@nhrbyg.dk uagtet håndværksmæssig baggrund.