Håndværksydelser til boligforeninger.

Vi bistår andels- og ejerboligforeninger med håndværksmæssig assistance, uagtet om det drejer sig om større renoveringsprojekter eller blot service og vedligehold.
Når I har et samarbejde med NHR byg ApS, kan i forvente håndværk i faglig høj kvalitet, engagerede håndværkere, samt knivskarp dialog med beboere og øvrige interessenter.

Erfaring og Ekspertise

NHR Byg ApS har mangeårig erfaring med renovering af den københavnske bygningsmasse, og forstår vigtigheden i korrekt projekteret og planlagt arbejde. Som byggeforretning råder vi over egne håndværkere, men benytter os i stor grad af fageksperter og underleverandører. Dette gør, at vi kan fokusere på projektstyring og kvalitetssikring, og sikre jer som bygherre det bedste udgangspunkt. Vi har udført utallige boligforeningsrenoveringsprojekter med en dokumenteret track record for succes. Vi har den viden og erfaring, der skal til for at levere kvalitetshåndværk, der holder i årtier.

NHR Byg ApS er det foretrukne valg for boligforeninger
 • Erfaring : NHR Byg ApS har mange års erfaring med renovering af boligforeninger og kompleksiteten ved at bygge for flerfamiliehuse.
 • Skræddersyede Løsninger : Vi forstår, at ikke to boligforeninger er ens. Derfor tilpasser vi vores renoveringsprojekter til at imødekomme jeres specifikke behov og budget.
 • Energieffektive Løsninger : Vi er dedikerede til bæredygtigt- og energieffektivt byggeri. Vi kan hjælpe jer med at reducere energiomkostningerne og forbedre komforten for beboerne i foreningen.
 • Kvalitet og Pålidelighed : Hos NHR Byg ApS er kvalitet vores varemærke. Vi overholder tidsplaner og budgetter for at sikre, at I får den bedste værdi for pengene.

Større projekter.

NHR Byg ApS løfter større, tværfaglige opgaver i hoved- og totalentrepriseform, bl.a.:
- Gennemgribende renovering af boligenheder.
- Facade- og tagprojekter for mindre foreninger.
- Istandsættelse af fællesarealer.


Service, spjæld og vedligehold.

Vi løser de små, tværfaglige opgaver som jeres forening gerne vil have ordnet. Uanset om hoveddøren går ujævnt eller et vindue er knust kan vi hurtigt rykke ud og udbedre skaden.

Fast aftale.

Vi ønsker at være jeres forenings foretrukne samarbejdspartner på de løbende opgaver og vedligehold. Uanset om det drejer sig om vedligeholdelse af de udvendige arealer, akut opståede skader eller blot løbende vedligehold og servicering kan vi indgå i faste rammeaftaler.

Skal vi hjælpe jeres forening med byggeri?

Vi hjælper løbende ejer- og andelsforeninger med alt fra service og vedligehold til større renoveringsprojekter, kontakt os nedenfor og vi svarer inden for 24 timer.

Udvalgte referencer.

Se et udsnit af de opgaver som vi løbende udfører for boligforeninger

 
 • Udskiftning af rådskadet bjælkelag
  Charlottenlund Udskiftning af rådskadet bjælkelag
 • Indre by, større konstruktionsprojekt
 • Byggepladsetablering, Vesterbro
 • Nye sålbænke ifm. facaderenovering
 • Reparation af sokkel, Frederiksberg
 • kvadderpudset facade, Nørrebro
 • Facaderenovering på Frederiksberg
Kontakt os