NHR Byg ApS er leveringsdygtige i vinduer og døre.

Forøg din ejendoms værdi, komfort og energibesparelser med nye vinduer og døre! NHR Byg ApS forhandler Velfac og KPK vinduer og døre, og vi tilbyder skræddersyede løsninger, der løfter æstetikken og funktionaliteten i dit hjem. Hos NHR Byg ApS tilbyder vi én samlet løsning; opmåling og rådgivning, indkøb, leverance, montage og bortskaffelse af eksisterende vinduer. Det vil sige, at du i forbindelse med dit vinduesprojekt kun behøver kontakt til én entreprenør, nemlig NHR Byg ApS, som tager ansvar for hele processen.

Hvorfor vælge NHR Byg ApS som vinduesleverandør?

  1. Ekspertise og erfaring: Vi har mange års erfaring med entrepriser, herunder også vinduesentrepriser, og er vant til at stå i rollen som tovholder på vindues- og dørprojekter. Vores team af dygtige håndværkere har ekspertisen til at sikre, at dine vinduer installeres korrekt og med omhu, og er løbende på kursus hos vores leverandører, så vi er ajourført med nyeste teknikker og montageanvisninger.

  2. Skræddersyede løsninger: Vi tilbyder skræddersyede vinduesløsninger, der passer perfekt til dine behov og præferencer. Uanset om du ønsker traditionelle trævinduer eller moderne energieffektive vinduer, kan vi imødekomme dine ønsker. Vi kommer ud og foretager en dialog og behovsafstemning inklusiv en komplet opmåling.

  3. Kvalitetsmaterialer: Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet i vores arbejde. Dette sikrer ikke blot smukke og holdbare resultater, men også vinduer, der er effektive i forhold til isolering og energiforbrug. Vi har håndplukket vores leverandører, hvor vi ved kvaliteten er i top. Typisk ydes der fra producenten 10 års garanti på vinduer og døre.

  4. Kundeservice: Vi sætter en ære i at yde en fremragende kundeservice. Fra den første henvendelse til den endelige installation vil I have en fast tilknyttet kontaktperson for at sikre, at du er tilfreds med processen og resultatet.

  5. Pålidelighed og tillid: NHR Byg ApS er kendt for sin pålidelighed og professionalisme. Du kan stole på os til at levere det, vi lover, til tiden og inden for budgettet.

Vælg NHR Byg ApS som din vinduesleverandør, og få den sikkerhed og tryghed, der følger med at arbejde med erfarne og pålidelige fagfolk.

Fordele med nye vinduer og døre
  • Øget komfort
  • Bedre indeklima
  • Lavere energiomkostninger
  • Øget indbrudssikring
  • Øget ejendomsværdi

Udvalgte referencer, KPK Vinduer og døre

Byggeforløbet

1. Indledende møde og rådgivning

NHR Byg ApS kommer ud og foretager en dialog med jer som bygningsejer omkring ønsker, funktionalitet, design og udtryk. Yderligere foretages der en komplet opmåling, og alle notater renskrives og digitaliseres på kontoret og tilbud hjemtages fra vinduesproducent.

2. Tilbud, revision og planlægning

Der fremsendes skriftligt tilbud på opgaven sammen med produktark/udspecificering. Eventuelle rettelser foretages og ordren sættes i produktion. NHR Byg ApS udarbejder tidsplan og koordinerer med håndværkere.

3. Udførsel

Projektet opstartes iht. aftalt tidspunkt, og udskiftning af vinduer og døre påbegyndes. Vi planlægger opgaven således, at ingen vindues- og dørhuller står åbne når håndværkerne forplader opgaven til fyraften. NHR Byg fører løbende tilsyn og kontrol, og sikrer kvalitet og tid er iht. foreskrifter. Afslutningsvis indkaldes bygherre til afleveringsforretning, hvor vi i fællesskab gennemgår det udførte arbejde, og du kan nu nyde dine nye vinduer og døre.

Udvalgte referencer, Velfac Vinduer og døre

Hvad koster nye vinduer

Det er umuligt at sige noget entydigt om, hvad en vinduesudskiftning koster, da hver eneste sag er afvigende fra ejendom til ejendom.
Flere faktorer gør sig gældende, bl.a. funktioner og materialevalg for de respektive vinduer/døre. Adgangsforhold og fremkommelighed på matriklen, er vinduer placeret i stueplan eller 1-salsniveau, og hvilke indvendige afslutninger er nødvendige for at sikre en pæn finish. Alt dette prissætter vi ifm tilbudgivning.
Grundet den store arbejdsbyrde der er forbundet med at lave et gennemarbejdet oplæg på vinduer og døre tager vi kr. 2.995,- inkl moms for projektoplæg, rådgivning og prisfastsættelse for et helt hus. Beløbet krediteres/modregnes, hvis i accepterer det fremsendte tilbud.

Kontakt os